Naša tradicija duga je pola veka, a i dalje neumorno radimo sa ciljem da vam olakšamo i ulepšamo svaki dan. Danas smo jedan od četiri najveća proizvođača TV panela na svetu i povodom proslave 50 godina od osnivanja kompanije Hisense, rešili smo da nagradimo poverenje koje ste proteklih godina ukazali našoj kompaniji.

Za sve ponosne vlasnike Hisense televizora pripremili smo veliki nagradni konkurs na našoj Facebook i Instagram strani, koji će im omogućiti da osvoje jedan od 50 Hisense Android 9.0 LED televizora.

Pogledajte Iznenađenje koje smo spremili za
buduće vlasnike Hisense televizora

Nagradni konkurs traje od 16. novembra 2019. do 31. januara 2020. godine i u njemu mogu učestvovati svi koji su svoj Hisense televizor kupili tokom 2018. i 2019. godine na teritoriji Republike Srbije, kao i svi vlasnici koji kupe televizor tokom trajanja ovog nagradnog konkursa, takođe na teritoriji Republike Srbije. Za učešće u nagradnom konkursu potrebno je ispuniti i sve ostale uslove određene Opštim uslovima nagradnog konkursa (u nastavku).

U toku deset nedelja trajanja nagradnog konkursa svake nedelje biće nagrađeno 5 učesnika koji su po oceni stručne komisije imali najkreativniji originalan odgovor na pitanje: „Zašto je Hisense Vaš najbolji izbor?“. Učesnici odgovore pišu u komentaru objave nagradnog konkursa.

U izbor za nedeljnu nagradu (pet televizora) ulaze svi odgovori ostavljeni tokom navedenog perioda trajanja nedeljnog konkursa i koji istovremeno ispunjavaju ostale odredbe navedene Opštim uslovima. Svi učesnici koji nisu dobili nagradu u nedeljnom nagradnom konkursu, mogu ponovo učestvovati na narednom nedeljnom nagradnom konkursu. Dobitnici nagrada nedeljnog konkursa ne mogu ponovo učestvovati u narednim nedeljnim konkursima.

Pre učešća u nagradnom konkursu „Slavimo 50, poklanjamo 50“ molimo Vas da pažljivo pročitate sve odredbe navedene Opštim uslovima. Učešćem u nagradnom konkursu prihvatate ove uslove u potpunosti.